Huis te koop

4 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11053235
Immoweb code : 11053235

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
443 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/07/2025

Omschrijving

Moderne ééngezinswoning met praktijk en 4 slpkrs in Moorsel

-- Bezoekdag enkel op afspraak --

Op zoek naar een instapklare én moderne woning met veel ruimte? Dan is deze half open staalbouw uit 2015 met inpandige praktijk misschien wel wat u zoekt!

Ligging
Deze woning heeft een commerciële ligging, een vlotte bereikbaarheid en centrale ligging in Moorsel; vlakbij de Leirekensroute, het centrum, alle winkels en Wieze. De woonst is gelegen op een perceel van net geen 4a 50, en biedt plaats aan een werkhuis, tuin, terras en parking voor de praktijk.

Indeling
Bij het binnenkomen treft u een brede inkomhal met apart toilet en vestiaire. Ernaast de praktijk met dito voorzieningen, deze kan dus polyvalent gebruikt worden. Daarna komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken en prachtige vide! Achter deze uitgeruste keuken nog een ruime berging met wasplaats. De vide is ingedeeld als bureau en nachtal. Verder op deze verdieping 2 slaapkamers en de stijvolle badkamer met toilet, dubbele wastafel, bad én inloopdouche. De zolderverdieping is ingericht met een stookruimte, extra berging, douchekamer (leidingen liggen klaar) en een grote kamer die vlot opdeelbaar is in 2 aparte slaapkamers.

Afwerking
De hele woning werd opgetrokken in staal, waardoor deze zeer aanpasbaar is aan uw wensen. Ook werd er veel aandacht besteed aan lichtinval en ruimtegevoel. Rondom de woonst is er gewerkt met kwalitatieve materialen zoals gepolijste beton, bamboe-parket, stalen trappen etc. De aanwezige raamdecoratie, moderne lichtarmaturen en maatmeubilair …

Neem contact op