Huis te koop

679000€

4 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 11219367
Immoweb code : 11219367

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
189 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke duurzame woning met mooie tuin

Op een topligging in hartje Mortsel, vinden we deze prachtige authentieke woning uit 1930 met tuin! Makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Gelijkvloers
We betreden de volledig gerenoveerde gelijkvloerse verdieping via de ruime inkomhal op tegelvloer met vestiaire en gasten toilet, van waaruit we toegang hebben tot de fietsenberging. Achteraan vinden we een zeer ruime slaapkamer met dressing en badkamer. De slaapkamer kan ook gebruikt worden als praktijkruimte.

Als extra troef beschikt de gelijkvloerse verdieping over een volledig geïnstalleerde bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Achteraan heeft u toegang tot de charmante aangelegde Engelse tuin.

Eerste verdieping
Via de houten trap bereiken we de zeer ruime, lichtrijke en gerenoveerde woonkamer voorzien van massief eiken visgraat parket. Daarnaast is er toegang tot de half open keuken met zicht op de tuin. Via de schuiframen in de eetkamer hebben we meteen toegang tot het aangename overdekte terras met prachtig uitzicht. Verder is er op eerste verdieping ook een apart toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping, vinden we de overige 3 slaapkamers waarbij de grote kamer vooraan over een eigen balkon beschikt en de 2 kamers achteraan toegang hebben tot een overdekt terras. Hiernaast is er nog een ruime badkamer met een toilet.

Extra: 18 zonnepanelen met groenestroomcertificaten (begin 2012), verwarming op gas (condensatieketel 2017), warmtepompboiler (2023), vernieuwde dakkoepel (2022).

Neem contact op