Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11337076
Immoweb code : 11337076

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning (195m²) met 4 slaapkamers op toplocatie

Karaktervolle woning (195m²) voorzien van 3 slaapkamers en ruime tuin met aangelegd terras op toplocatie te Mortsel!

Indeling: inkomhal, gastenkamer, polyvalente ruimte, leefruimte, keuken, wasplaats, badkamer (1), nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer (2), kelder en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet, waar je aansluitend een polyvalente ruimte treft. De inkomhal geeft voorts toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van openhaard en authentieke elementen. Aansluitend treffen we de half-open keuken, deze is volledig geïnstalleerd. Achter de badkamer vindt u de waskamer, met aansluiting voor wasmachine en droogkast, en de eerste badkamer die voorzien is van alle comfort (douche, ligbad en wasmeubel). Via de nachthal komen we in het slaapgedeelte van de woning met een ruime masterbedroom en twee gastenkamers, waarbij de laatste gastenkamer toegang biedt tot de tweede badkamer. Tot slot hebben we een bergruimte die mogelijkheden biedt. De woning is tevens voorzien van een kelder, een prachtig aangelegde tuin met terras en zonnepanelen. De woning dient opgefrist te worden, maar biedt tal van mogelijkheden door haar authentieke uitstraling, prachtige ruimtes, veel natuurlijke lichtinval op toplocatie te Mortsel.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op