Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11373918
Immoweb code : 11373918

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Cottage woning in gegeerde Ridder Van Ranstlei!

EERSTE KIJKDAG OP ZAT. 25 MEI VANAF 10u - VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT!

Deze authentieke HOB met rustige tuin, voortuin en zijpoortje (handig voor fietsen en doorgang), is gelegen in de mooie Ridder Van Ranstlei (gekend voor haar originele, Engelse cottage woningen).
We bevinden ons op loopafstand van het commerciële centrum van Mortsel en ook het openbaar vervoer en Fort V vinden we vlakbij.

U komt binnen in een charmante hal met toiletruimte en doorgang naar de kelder. De living straalt bijzonder veel charme en gezelligheid uit, waarbij alles bewaard is gebleven: mooie parket, authentieke marmeren schouw, moluren mooie geslepen glaswerk, ...
Achteraan een gezellige zithoek met zicht op de prachtige Zuid-geörienteerde tuin, die grenst aan de groene berm. Ideaal voor diegene die wat meer privacy wil of een wandeling wenst te maken richting natuurgebied Klein Zwitserland.
Ook de keuken - voorzien van alle comfort - kijkt uit op het (overdekte) terras en de tuin.

Op de 1ste verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer. Een trap geeft toegang tot de zolder als potentieel voor een derde slaapkamer. Er is ook nog een handige kelder, waar de HR condensatieketel staat op gas.

Wordt deze authentieke parel uw nieuwe woonst?

EPC: 727 kWh/m²j
P-score: klasse A G-score: klasse A
Oppervlakte volgens meting EPC

Een bezoek ter plaatse? 03 449 42 41 of [email protected]
De waarde van uw woning kennen ? Conta

Neem contact op