Huis te koop

340000€

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11407090
Immoweb code : 11407090

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime woning met verschillende mogelijkheden!

Uitstekend gelegen in het centrum van Mortsel, vinden we deze interessante woning waarvan het gelijkvloers is ingericht als atelier (vroegere handelswoning)! De bus-en tramhalte bevinden zich voor de deur en ook de belangrijke toegangswegen zijn vlot te bereiken!
Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 240 m² (excl. zolder en kelder!), biedt dit pand tal van mogelijkheden.

Indeling:
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal en een polyvalente ruimte (65 m²) met hoog plafond die steeds werd gebruikt als winkel en atelier, maar een andere invulling eveneens toelaat.
De authentieke traphal leidt ons naar de eerste verdieping waar de leefruimte met open keuken zich bevindt. De keuken is ingericht met veel kastruimteen alle nodige toesellen.
Achteraan is er een aangenaam zuid-west gericht terras.
Grenzend aan de leefruimte en ook bereikbaar via de traphal is er nog een ruime kamer op de tussenverdieping 0-1.
Op de tussenverdieping 1-2 achteraan is er de gerenoveerde badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel. Een tweede toilet is apart.
Op de tweede verdieping vinden we achteraan een zeer ruime slaapkamer en vooraan nog 2 kleinere slaapkamers, allen op een mooie plankenvloer.
Als we nog verder naar boven gaan, vinden we de derde verdieping die is opgesplitst in 3 kamers, waarvan één is voorzien van een kitchenette.
Via het zolderluik treffen we nog een zeer ruime zolder aan.
Tenslotte is de woning zo goed als volledig onderkelde

Neem contact op