Huis te koop

550000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11345226
Immoweb code : 11345226

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
784 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in centrum Nazareth

Gelegen op een toplocatie in Nazareth, nabij invalswegen en het openbaar vervoer, biedt de woning een oase van rust in een levendige omgeving.
De renovatie omvat een grondige transformatie waarbij alle technieken en leidingen worden vervangen; vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren op de slaapkamers. Je betreedt de woning via de lichtrijke inkomhal met vestiaire, apart gastentoilet en berging. Het leefgedeelte bestaat uit een nieuwe, geïnstalleerde open keuken met kookeiland en eetruimte. Aansluitend volgt een nieuwe achterbouw met zitgedeelte en zicht op de grote, westelijk georiënteerde tuin (perceel van 615 m²). Op de eerste verdieping bevinden zich twee lichtrijke slaapkamers, een apart toilet en badkamer met inloopdouche. De tweede verdieping wordt bijgebouwd en omvat nog twee slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een privatieve oprijlaan met carport. De woning wordt volledig instapklaar opgeleverd, incl. schilderwerken en verlichting.
De interieurfoto’s zijn illustratief gezien de renovatiewerken nog volop bezig zijn. Het geeft een representatief beeld van eerdere realisaties van COCON by ACASA. Het nieuwe EPB-dossier is in opmaak (renovatie tot EPC label B).

Benieuwd? Maak snel een afspraak: 09/321 03 00 - [email protected]


Neem contact op