Huis te koop

415000€

4 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11392848
Immoweb code : 11392848

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
145 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle gerenoveerde gezinswoning met 6 kamers.

Je betreedt de woning via de brede inkomhal met berging voor fietsen. In de inkomhal is er links een kamer nu ingericht als bureau en rechts een gastentoilet. Achter dit bureau bevindt zich een slaapkamer met zicht op de tuin. In de achterbouw is er een derde kamer met grote dressing, badkamer met stoomdouche en wasplaats met kleine afgesloten berging. Vanuit de wasplaats heb je ook toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer ingedeeld in een werkhoek, een zithoek met gashaard, eetruimte en grote open keuken met berging. De keuken is volledig uitgerust. Er is veel kastruimte voorzien. Tenslotte vind je op deze verdieping ook het zuidgeoriënteerde gezellige dakterras en het tweede toilet.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Via een tussenverdiep en vaste trap heb je toegang tot de zolder die momenteel bestaat uit een slaapkamer en ruimte met ingemaakte kasten.

Alle daken zijn recent gerenoveerd. Er zijn 12 zonnepanelen (3kWp) aanwezig met 5kW Huawei batterij. Een Remeha HR Top gaswandketel staat in voor de warmte- en warmwaterproductie. Er is ook een grote droge kelder.

De woning is gelegen in het centrum vlakbij winkels en scholen. Er is ruime parkeergelegenheid. Een afgesloten garagebox kan gehuurd worden op wandelafstand.

Deze woning geeft mogelijkheid tot wonen met praktijkruimte of kangoeroewoning.

Bezichtiging op afspraak.

Neem contact op