Huis te koop

299000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 10948402
Immoweb code : 10948402

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
2204 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIME GEZINSWONING BOORDEVOL POTENTIEEL IN NIEUWERKERKEN

Deze ruime gezinswoning met veel potentieel kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. Het pand is gelegen op een knap perceel van maar liefst 22A en 4CA. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt.
Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils!

Het pand dateert oorspronkelijk van het jaar 1972. Mits de nodige opfriswerken kan je deze woonst omvormen tot een ware parel. Ideaal voor wie zelf de handen uit de mouwen wil steken en zijn eigen stempel op deze leuke woning wil drukken.

We betreden de woning via de inkomhal. Hierkan men reeds een apart gastentoilet terugvinden alsook de toegang tot de leefruimte en de keuken.
De leefruimte is hier voldoende ruim om er een zit- en eethoek in onder te brengen. De aanpalende keuken biedt veel ruimte en potentieel aan.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een ruime polyvalente ruimte terugvinden.

Via de mooie houten trap in de inkomhal bereikt men het eerste verdiep. Hier treffen we nog drie ruime slaapkamers en de badkamer. Deze laatste is voorzien van een ligbad, een toilet en een lavabo.

Tot slot kan de woning ons nog twee zolderkamers aanbieden. Aan ruimte alvast geen gebrek!

Voor wie graag de frisse buitenlucht opzoekt, kan je terecht in de volledig omheinde tuin. Hier kunnen je

Neem contact op