Huis te koop

195000€

3 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11046902
Immoweb code : 11046902

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
415 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezinswoning in het centrum van Nieuwerkerken (Limburg)

Deze ruime gezinswoning in het centrum van Nieuwerkerken (Limburg) telt 3 (4) slaapkamers, een ruime living, een polyvalente ruimte en 2 badkamers.

De woning is gelegen op wandelafstand van de supermarkt, kleuterschool, lager onderwijs, de sporthal, het openbaar vervoer, een bakkerij, ...

Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal met trap om naar de 1ste verdieping te gaan. Links van de gang bevindt zich de living met keuken. Aan het einde van deze gang komen we in de eerste slaapkamer met aansluitend een badkamer.
Op de 1ste verdieping hebben we 2 slaapkamers (1 slaapkamer is gescheiden door een valse wand, zo kan je van de grote slaapkamer 2 slaapkamers maken), een badkamer met douche en een grote polyvalenteruimte. De zolder is 1 grote ruimte met 4 dakramen. Het dak heeft een recente renovatie gehad. Ook heeft deze woning een ruime garage. In de tuin van de woning staat een grote bergplaats van 30m op 5m. Ideaal voor hobby's of opslagruimte.

Deze woning is uitstekend voor een groot gezin, als starterswoning of voor iemand die graag in vastgoed investeert.

Wil je graag meer informatie of wens je de woning te bekijken? Aarzel niet en contacteer ons op 011/70 29 70 of [email protected].

Neem contact op