Huis te koop

329000€

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11176665
Immoweb code : 11176665

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
778 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE GEZINSWONING MET 3 SLKS IN NIEUWERKERKEN

Deze charmante halfopen bebouwing kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt.
Deze locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils!
Deze ruime woonst heeft een bewoonbare oppervlakte van 179m². Hierdoor is dit de gezinswoning bij uitstek en voldoet het absoluut aan de noden van de hedendaagse families.
Het pand werd oorspronkelijk opgetrokken begin 20ste eeuw maar onderging doorheen de jaren een aantal vernieuwingen. Zo werd het gelijkvloers in 2013 volledig onder handen genomen, werd in 2022 de badkamer op het verdiep vernieuwd en werd recent de woning opnieuw geverfd.
De inkomhal geeft ons meteen toegang tot de keuken.
Grenzend aan de keuken kan men de eetkamer treffen. De lichtrijke leefruimte nodigt uit om hier gezellig te komen ontspannen na een drukke werkdag.
In het verlengde vinden we de grootste ruimte van deze woning terug.
Tot slot kan men op het gelijkvloers nog een ruime praktische berging en de eerste badkamer terugvinden.
Via de houten trap in de inkomhal bereikt men het verdiep. Hier kan men drie mooie slaapkamers met ingebouwde kasten terugvinden alsook de tweede prachtige badkamer.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? neem dan snel contact op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoo

Neem contact op