Huis te koop

479000€

3 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 11218041
Immoweb code : 11218041

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
299 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING (HOB)

TROEVEN
Recente halfopen bebouwing (2015) met goede ligging nabij het centrum van Nijlen. In een rustige, kindvriendelijke wijk met speeltuin in een doodlopende straat. De woning is gelegen vlakbij een school, verschillende winkels en is goed bereikbaar. Het huis is energiezuinig dankzij het lage E-peil en zonnepanelen (20x320Wp=6,40kWp). De tuin is onderhoudsvriendelijk met ruim terras en verwarmd zwembad.

GELIJKVLOERS
Je komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal kom je in de gezellige leefruimte met pellet kachel. Naast de leefruimte bevindt zicht de lichtrijke open keuken met een eetkamer. Er is eveneens een praktische berging voorzien, inclusief aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

VERDIEPING
De ruime nachthal geeft toegang tot drie volwaardige slaapkamers en een zeer ruime badkamer met bad, dubbele lavabo en inloopdouche. De grootste slaapkamer is voorzien van een dressingruimte.

ZOLDER
De zolder is toegankelijk via een vaste trap. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor extra kamers mits verdere afwerking.

TUIN
De tuin is bereikbaar via een groot schuifraam in de keuken. Deze bestaat uit een terras, verwarmd zwembad en een fietsenberging. Een volgroeide beukenhaag rondom de volledige tuin voorziet de nodige privacy. De oprit met carport biedt plaats voor drie wagens.

Neem contact op