Huis te koop

* 375000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11278015
Immoweb code : 11278015
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
Beschikbaar vanaf : 22/05/2024

Omschrijving

Ontdek woonerf 'Elise': Groene oase met moderne BEN woninge

Ontdek het woonerf "Elise" in het bruisende Nijlen. Deze charmante gemeente verwelkomt levensgenieters, rustzoekers en dynamische gezinnen in een levendige omgeving, op slechts een steenworp afstand van de rustige Netevallei. Geniet van de perfecte balans tussen rust en dynamiek, met een uitstekende bereikbaarheid voor woon-werkverkeer via fiets, openbaar vervoer of auto.
Gelegen in een rustige doodlopende woonerf belooft niet alleen veiligheid, maar ook kindvriendelijkheid, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Het woonerf biedt 8 eengezinswoningen met 3 slaapkamers, harmonieus geschakeld met aandacht voor privacy. Waarvan er nog slechts 3 gesloten en 1 open bebouwing beschikbaar zijn.
Geniet van royale binnenruimtes badend in natuurlijk licht en privétuinen op het zuidwesten. Een groene, landelijke omgeving en nabijheid tot belangrijke toegangswegen naar Lier en Herentals versterken de aantrekkingskracht van deze locatie.
Elke woning, of het nu halfopen of gesloten is, wordt compleet met carport, parkeerplaats en ruime gemeenschappelijke fietsenberging aangeboden. De woningen worden volledig instapklaar opgeleverd volgens jouw smaak, met deskundige begeleiding en een oppervlakte variërend van 120m² tot 136m².
De zuidwestelijk georiënteerde privétuinen worden voorzien van terrassen en teelaarde, klaar voor jouw persoonlijke touch. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, supermarkten, medische hulp en openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand, waardoor het dageli

Neem contact op