Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11372654
Immoweb code : 11372654

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
435 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare gezinswoning (HOB) te koop in Kessel

Welkom in deze ruime instapklare gezinswoning in het rustige Kessel. De woning is goed onderhouden en heeft een goede EPC-score. Door de grote ramen geniet je van de ruime kamers met veel lichtinval. Het grote terras en de tuin zijn een extra troef.

Via de hal met vestiaire stappen we binnen in de lichte woonkamer (36 m²) met inbouwhaard. We lopen verder naar de grote keuken met extra berging.
Achteraan vinden we nog een toiletruimte en een tweede ruime berging (7,8m²) voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers, een bureauruimte en de badkamer met twee lavabo’s, een grote spiegelkast, een toilet en bad met douche.

Op de tweede verdieping zijn er twee grote kamers, allebei voorzien van inbouwkasten.
Het huis beschikt ook over een grote vrijstaande garage (32 m²).

Het huis werd volledig gerenoveerd sinds 2010 met een nieuw dak met extra isolatie, PVC-ramen en -deuren met hoogrendementsglas (2017), nieuwe rolluiken aan alle ramen, vliegenramen en zonnepanelen.

Het huis ligt in een rustige straat in het groene Kessel-Statie met station, scholen en alle noodzakelijke winkels op wandel- of fietsafstand. Lier is vlakbij en makkelijk bereikbaar met de fiets en de auto.

Interesse? Maak dan een afspraak voor onze kijkdag op zaterdag 18 mei via dit webadres https://calendly.com/liesbeth_willemsen/bezoek-sleutelstraat
of telefonisch via 0474419657.

Neem contact op