Huis te koop

589000€

3 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 11375312
Immoweb code : 11375312

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
445 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusief gerenoveerde woning met 3 slaapkamers

Exclusief gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, gelegen aan de Bouwelsesteenweg 221 in Nijlen. Deze eigendom biedt een perfecte combinatie van modern comfort en charmante details, en is klaar om direct bewoond te worden.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de inkomhal met gastentoilet die leidt naar de lichte en gezellige leefruimte. De open keuken, met eigentijdse afwerkingen, biedt niet alleen een stijlvolle kookomgeving, maar ook een prachtig uitzicht op de aangelegde tuin. De keuken beschikt over alle nodige toestellen en een lange mortex tafel.

Vooraleer dat we met de trap naar boven gaan vinden we nog een ruime slaapkamer met voldoende plaats voor kasten.

Op de bovenverdieping zijn er twee ruime slaapkamers, elk met voldoende natuurlijk licht en opbergmogelijkheden. De badkamer is een ware oase van ontspanning, voorzien van een vrijstaand bad en een inloopdouche.
De woning beschikt over een prachtig aangelegde tuin, en een mooi zuiders terras. De Garage is omgetoverd tot een polyvalent ruimte, mancave, wasplaats, bureau ruimte alles naar eigen wens. Deze ruimte is ook verwarmt. Achter deze ruimte is er nog een aparte tuinberging.

Kortom: Deze woning is volledig instapklaar en energiezuinig, dankzij de recente renovaties die zijn uitgevoerd. De combinatie van moderne voorzieningen en de karakteristieke elementen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Intere

Neem contact op