Huis te koop

259000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11407364
Immoweb code : 11407364

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
583 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning voor de handige harry's!

Bij binnenkomst voel je meteen de mogelijkheden die deze woning biedt. De ruime woonkamer vormt het hart van het huis en biedt volop potentieel voor een gezellige en uitnodigende leefruimte. De keuken wacht op jouw creatieve touch om een moderne en functionele ruimte te worden waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, 1 verdieping hoger met de vaste trap vinden we een zeer grote zolder terug waar men nog eenvoudig 2 slaapkamers en 1 badkamer kan voorzien. Met wat renovatie kun je van deze ruimtes een ware oase van ontspanning en rust maken.

De diepe tuin is een van de hoogtepunten van deze woning. Met veel ruimte voor tuinieren, spelen of gewoon ontspannen, kun je hier jouw eigen groene paradijs creëren. De handige zij-ingang naar de tuin maakt het gemakkelijk om tuinaccessoires en fietsen op te bergen zonder door het huis te hoeven gaan.

Gelegen vlakbij het centrum van Nijlen, geniet je van de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen, terwijl je toch kunt profiteren van een rustige woonomgeving.

Verder is er de mogelijkheid om het achterse stuk tuin te verkavelen naar 1 extra bouwperceel.

Extra's:
- Renovatieverplichting - EPC: 834kWh/m2
- Verrassend veel ruimte
- Zij-ingang naar de tuin!
- Mogelijkheid tot verkavelen van het achterste stuk tuin

Wg, Gvv, Vg, Gvkr, Gmo, geen overstromingsgevoelig gebied

Neem contact op