Huis te koop

320000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11393621
Immoweb code : 11393621

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

appartement

Ruim tweeslaapkamer appartement gelegen op een toplocatie in een van de eerste gebouwen op de Centrumlaan, de residentie is een toonbeeld van design, en dat zie je nog steeds terug in de charme van dit mooie appartement. Het instapklare appartement is uitermate goed gelegen, met alle winkels en het openbaar vervoer in de directe omgeving.



Binnen vallen de authenticiteit, gezelligheid en ruimtelijkheid meteen op. Er is een brede gang met vestiaire en gastentoilet. Een grote, lichtrijke, leefruimte met mooi parket en een stijlvolle haard. Vanuit de living en vanuit de recente keuken met bijkeuken kan je naar het kleine terras aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement liggen twee ruime kamers. Deze geven uit op het gezellige ruime terras, waar het erg fijn zitten is.



Bij het geheel hoort een ruime zolderberging en de mogelijkheid bestaat om een extra garage aan te kopen.



Het is een appartement dat zijn gelijke niet meer kent. Een absolute buitenkans van wie houdt van unieke charme, die hier prachtig bewaard bleef. Ideaal als investering of om zelf een thuis te vinden.



Vraag meteen uw bezoek aan via mail naar [email protected] of bel naar 02/303 43 43.

Neem contact op