Villa te koop

3 slaapkamers 391 vierkante meters

Immoweb code : 8233516
Immoweb code : 8233516

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
391 vierkante meters bewoonbare ruimte
1009 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met residentiële ligging

Deze charmante villa is gelegen in de meest residentiële woonwijk van Ninove. De woning situeert zich aan het einde van een doodlopend straatje. De ligging is rustig en tevens kindvriendelijk. Tegelijkertijd zijn scholen, winkelcentra en het station van Ninove op wandelafstand.
Deze villa met hedendaagse bouwstijl bevindt zich in perfecte staat en is meteen instapklaar. Deze villa wordt gekenmerkt door de gezelligheid van het wonen. Het mooie tijdloze interieur accentueert het charmante karakter van dit vastgoed. Enkel betere materialen werden gebruikt.
De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire en bezoekerstoilet, een grote open leefruimte met bijhorende keuken, berging, wijnkelder en garage voor 2 wagens. Tevens is er op het gelijkvloers een slaapkamer met badkamer. De verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, toilet en een grote ontspanningsruimte met sauna en aanpalende douchekamer. Deze polyvalente ruimte kan tevens gebruikt worden bureauruimte of kan eventueel opgedeeld worden in 2 extra slaapkamers.
De keuken en woonkamer sluiten mooi aan op het achtergelegen terras en tuin. Volgroeide sierbomen en vaste planten stralen een sfeer van rust en landelijkheid over de woning. Het zonneterras nodigt uit tot relaxatie en ontspanning.
De bewoonbare oppervlakte is ca 390m² en de EPC-waarde bedraagt 177kWh/m².
Dit is een absolute buitenkans voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, instapklare villa, gelegen in een rustige wo

Neem contact op