Huis te koop

545000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11304308
Immoweb code : 11304308

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
1365 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare open bebouwing op 13a65ca.

Instapklare woning met zwembad en 59(!) zonnepanelen op een toplocatie te Noorderwijk.

Ligging: Rustig en groen, doch centraal gelegen te Noorderwijk grenzend aan Olen, met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Omschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die op zijn beurt toegang verleent aan de L-vormige leefruimte bestaande uit de woonkamer en eetkamer, die van aangenaam veel lichtinval genieten door de grote raampartijen. Vervolgens bereikt u de uitgeruste keuken met vaste ontbijthoek. De nachthal biedt vervolgens toegang tot de drie slaapkamers en badkamer die is uitgerust met een douche, enkele wastafel en een tweede toilet. De grote kelder die onder de volledige woning loopt, zorgt voor voldoende bergruimte en is tevens ook de inpandige garage. Terug in de keuken krijgt u toegang tot het terras aan de zijkant van de woning, vanwaar u naar de tuin kan gaan. Het perceel is L-vormig, beschikt over een ingebouwd zwembad, een poolhouse en heeft een ideale oriëntatie.

Extra:
- 59 zonnepanelen
- EPC 215 kWh
- Zonneboiler
- EK conform AREI
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op