Huis te koop

769000€

4 slaapkamers 395 vierkante meters

Immoweb code : 10512929
Immoweb code : 10512929

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
395 vierkante meters bewoonbare ruimte
1930 vierkante meters grond

Omschrijving

Architectenwoning met praktijkruimtes.

Terrein is 19,30a. Meergezinswoning is mogelijk conform wetgeving stedenbouw.Perceel is opsplitsbaar. Gezien de breedte van 16,50m. De woning werd grondig gerenoveerd met duurzame materialen. De ruimtes hebben veel lichtinval en hoge plafonds.De woning is voor de helft onderkelderd.Aan de straatzijde op de gelijkvloers zijn er de praktijkruimtes, tegenover en naast het gebouw is er parking mogelijkheid.
Aan de tuinzijde bevinden zich de luxe keuken,met berging en wasruimte. Een grote leefruimte met design houtkachel en eetruimte. Een tweede grote architecturale leefruimte situeert zich deels zwevend over de koivijver met zicht op het overdekte en verwarmde zwembad, de diepe aanliggende tuin en achterliggende landbouwvelden.
Op de verdieping telt de woning 4 ruime
slaapkamers, grote badkamer en douche/stoomdoucheruimte. Veel duurzame ingebouwde kasten. De vlotte bereikbaarheid van winkels, school, openbaar vervoer als bus en trein, Brussels Airport en de oprit van de autosnelweg.Geen vliegroute boven de woning.
Centrale verwarming: De hoofdketel is een condensatieketel + een hoog rendementketel voor de bijbouw,
Vloerverwarming op de gelijkvloerse ruimte behalve de bijbouw.
Dubbele electriciteitsmeter, Alarmsystemen,parlofoon, electrische stores aan bepaalde ramen,vliegenramen, elektr.veluxen, ledverlichting van Kreon, 20 zonnepanelen.

A holiday home

Neem contact op