Huis te koop

570000€

3 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11208311
Immoweb code : 11208311

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
1880 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Goed gelegen mooie villa op een perceel van 18a80ca

Goed gelegen mooie villa op een perceel van 18a80ca.
Deze degelijke woning die bovendien afgewerkt is met hoogwaardige materialen is gelegen vlakbij het centrum van Noorderwijk met een vlotte bereikbaarheid van de op- en afritten van de E313.
Indeling :
Gelijkvloers  : inkomhal met gastentoilet en dubbele deur naar de ruime, lichtrijke living. Vanuit de living kom je in de eetkamer die aansluit op de goed uitgeruste keuken met hiernaast een praktische berging/wasplaats met veel opbergmogelijkheden. Vanuit de living, eetkamer en keuken heb je een mooi zicht op het terras en de tuin. Verder heb je op de gelijkvloerse verdieping een nachthal met een prachtig glas-in-lood raam dat voor denodige grandeur zorgt. Hier bevinden zich eveneens een ruime slaapkamer en een mooi afgewerkte badkamer.
Verdieping  : 2 grote slaapkamers aan elke zijde van de woning over de volledige diepte, nachthal, badkamer met douche, 2 bergruimtes en een zolder.
Naast de woning is er een dubbele garage met achterliggende bergruimte en grote zolder. Een overkapping verbindt de woning met deze garage. Het terras achteraan de woning loopt over de volledige breedte van de woning, tevens is er achter de living een beschut terras waar het aangenaam vertoeven is. De tuin is omheind en achteraan bevindt zich een boomgaard met fruitbomen die een gevarieerde oogst garanderen.

Kortom : Bent u op zoek naar een ruime, goed afgewerkte woning op een groot p

Neem contact op