Huis te koop

425000€

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11227312
Immoweb code : 11227312

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
6781 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op perceel bouwgrond met mogelijkheid vo

De eigendom bevindt zich te Olen, deel van de Kempen, tussen de steden Herentals en Geel en is makkelijk bereikbaar via de E313.

Gelegen in een zeer rustige en groene omgeving, heeft deze eigendom veel mogelijkheden. Het perceel waar de woning opstaat, is gelegen in woongebied met landelijk karakter waardoor er een ruime nieuwbouwvilla opgetrokken kan worden (na het bekomen van een bouwvergunning). De beperking van het bouwvolume van 1.000M³ zoals geldt in het agrarisch gebied is hier niet van toepassing. Daardoor zijn er ook meer mogelijkheden om bijvoorbeeld een zwembad te plaatsen. Uiteraard kan de bestaande woning ook gerenoveerd worden.

Op het aanpalend perceel bevinden zich diverse, oude stallingen. De mogelijkheid bestaat voor particulieren om gebruik te maken van de omzendbrief 'Hobbystal voor weidedieren' om een nieuw stalgebouw op te trekken van maximaal 200M² met een kroonlijsthoogte van 3,5m met zadeldak.

Bij dit eigendom kan ca. 2,9ha landbouwgrond in de nabije omgeving optioneel aangekocht worden. 

Dit perceel geeft u kans op een prachtige (nieuwbouw)villa, temidden in het groen gelegen met rust en privacy als grote troef!

Neem contact op