Huis te koop

239000€

4 slaapkamers 157 vierkante meters

Immoweb code : 11333287
Immoweb code : 11333287

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
157 vierkante meters bewoonbare ruimte
148 vierkante meters grond

Omschrijving

Te moderniseren HOB met 4 slpk te Olen

Te moderniseren HOB met vier slaapkamers gelegen in een kindvriendelijk omgeving te Olen.

Deze woning dateert van 1978 en kan opgefrist te worden naar eigen belangen.

Ligging: Kindvriendelijk gelegen te Olen centrum met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zeer vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de woon-en eetkamer, die op zijn beurt toegang biedt tot de naastgelegen keuken. De keuken is uitgerust met een gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkel wastafel en een tweede toilet. De veranda, die u kan bereiken via de keuken, geeft uit op het zuidwest georiënteerd terras, waar het heerlijk vertoeven is. Achteraan het terras bevindt er zich nog een tuinberging die voor voldoende bergruimte zorgt.

Wie op zoek is naar een interessant gelegen woning, die hij/zij kan moderniseren naar eigen belangen is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 335 kWh/m²
- Airco in één slaapkamer en keuken
- Geen renovatieverplichting
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op