Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 253 vierkante meters

Immoweb code : 11148221
Immoweb code : 11148221

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
253 vierkante meters bewoonbare ruimte
1683 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime en goed uitgeruste gezinswoning met zwembad op een roy

Ruime en goed uitgeruste gezinswoning met zwembad op een royaal perceel in Olmen.

Ontdek deze charmante vrijstaande woning, prachtig gelegen in het rustige Balen Olmen, genesteld op een royaal perceel van 1683 m² met een westelijk georiënteerde tuin die de hele middag en avond zonlicht vangt. Gebouwd in 1994, biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van 258 m², verspreid over twee niveaus die comfort en ruimte uitstralen.

De benedenverdieping begroet u met een praktisch bureau, een ruime leefruimte met open haard voor knusse avonden, een deels vernieuwde keuken voor culinaire avonturen, een berging, een wasplaats met inbouwkasten, en een inpandige garage voor bijkomend gemak.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer met hoekbad en toilet, een extra bureauruimte, een berging, en een nachthal met airconditioning voor optimaal comfort. De aanwezigheid van rolluiken en een alarmsysteem zorgen voor een veilig gevoel.

De buitenruimte biedt een idyllische setting met een overdekt terras, een tuinberging en een ingebouwd zwembad, ideaal voor zomerse dagen. De woning is uitgerust met 18 zonnepanelen (5700 WP) die de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw thuis verhogen.

Deze woning is de perfecte mix van functionaliteit, comfort en ontspanning, en wacht op een familie die van elke dag iets bijzonders wil maken.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0498/4

Neem contact op