Huis te koop

360000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11328907
Immoweb code : 11328907

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
650 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante halfopen woning in Olsene

Zoek je een karaktervolle woning in landelijke stijl met Provençaalse vibes?
Ontdek dan nu deze zeer charmante woning!

De woning is heel doordacht ingericht en elke ruimte wordt optimaal benut. Op de benedenverdieping vind je de inkomhal en een knus bureau met ingebouwde kasten. In de open leefruimte zorgt de parketvloer voor een warme uitstraling en biedt het houtkacheltje extra gezelligheid op koude dagen. De donkere keuken contrasteert mooi met de lichtrijke woonkamer en geeft je een zuiders gevoel. Naast de keuken is er een bijzonder praktische bijkeuken met aansluitend een badkamer met douche en toilet. De kelder biedt nog extra bergruimte.

Op de bovenverdieping vind je de nachthal en drie gezellige slaapkamers. Via de op maat gemaakte dressing kom je in de tweede badkamer met bad/douche en toilet. Ten slotte beland je via de vaste zoldertrap in één van de leukste plekjes in het huis: de ruime zolderkamer! Creëer er je eigen hoekje of vierde slaapkamer.

Maar de eyecatcher van dit pand is bij uitstek de prachtige tuin! Ga op ontdekkingstocht en bepaal welk plekje jouw favoriet wordt! Volop genieten van de zon, de schaduw opzoeken of schuilen voor een regenbui? In deze tuin is er voor elk wat wils én is er nog ruimte over voor spelende kinderen. Onder de paarse bloemenhemel waan je je hier in de zomer in de Provence!

De mooie EPC B-score zorgt nog voor de extra kers op de taart.
Boek nu je afspraak en bezoek deze unieke woning op zaterdag 4 mei!

Extra troeven:
- Z

Neem contact op