Huis te koop

230000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11286376
Immoweb code : 11286376

Overzicht

3 slaapkamers
564 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 4 slaapkamers in Ooigem (met bouw...

Op zoek naar een woning die meteen klaar staat om te renoveren?
Ontdek deze unieke kans om een te renoveren woning te verwerven in het pittoreske Ooigem. Met een huidige bewoonbare oppervlakte van 115m2 en een reeds gestarte afbraak van de achterbouw, biedt dit project een veelbelovende basis voor een stijlvolle transformatie. Bovendien is er al een bouwvergunning verkregen en is de bouw van een totale bewoonbare oppervlakte van 200m2 in volle gang.

In het landelijke Ooigem én dicht bij alles

Deze woning is gelegen in het landelijke Ooigem waarbij de natuur letterlijk om de hoek schuilt. Geniet van een fietstocht langs de Leie of een wandeling tussen de landerijen. Daarnaast sta je binnen de drie minuten in het centrum van Ooigem met bakker, slager, lagere school, supermarkt bij de hand. Ook bereik je het centrum van Waregem en aan het station binnen het kwartier en sta je binnen de 20 minuten in Kortrijk centrum.

Kenmerken van de toekomstige woning


Gelijkvloers: De begane grond zal beschikken over een ruime inkom met gastentoilet, een gezellige living met keuken en eetplaats, evenals een praktische berging.
Buitenruimte: Geniet van een aangename tuin met bijbehorende berging en een indrukwekkend poolhouse/garage met een ruimte van maar liefst 80m2. Deze ruimte biedt veelzijdige mogelijkheden, ideaal voor een bijberoep, hobbyruimte of als extra leefruimte.
Eerste verdieping: De woning omvat 4 slaapkamers op de bovenverdieping, naast een ruime b...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op