Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11096346
Immoweb code : 11096346

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
1956 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning op bijna 2000m2 grond in Ooike

Ooike: Tussen Oudenaarde en Kruishoutem, langs de duizenden jaren oude verbindingsweg naar Deinze ligt deze alleenstaande woning in Ooike. Typisch aan de streek tussen Oudenaarde en Kruishoutem zijn de wijdste zachtglooiende kouters. Genesteld achter de bomenrij en met een prachtige landelijke omgeving achter de woning kom je terecht in een groene oase, waar je letterlijk de vogels hoort fluiten op je terras. Puur genieten.
Indeling van de woning
Je betreedt de woning via de brede inkomhal met gastentoilet. Wandel je verder kom je terecht in de lichtrijke leefruimte met eethoek. Gezelligheid troef door de warmte die je voelt van de houtkachel. De bungalowstijl verklapt het al dat naast de leefruimte, de keuken en de berging ook de drie slaapkamers en badkamer zich op het gelijkvloers bevinden. De woning is mits kleine aanpassingswerken in de badkamer, een likje verf en eventueel een nieuw vloertje meteen instapklaar. De keuken werd namelijk al in 2016 volledig vernieuwd.

Een groene oase in de tuin

Kom je in de tuin terecht dan voel je je meteen tot rust komen. Je hoort de mezen fluiten. Zicht op de grote groene tuin met volwassen bomen en ook zicht op de landerijen erachter. In de tuin zijn twee handige tuinhuizen voorzien, een kippenhok en een dubbele garage. Opbergruimte zat dus. 

Energiezuinigheid
Ook is de woning voorzien van 3075W zonnepanelen, waardoor de woning momenteel een EPC-label D heeft. Met het isoleren van het dak kom je al mete...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op