Huis te koop

529000€

5 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 11024880
Immoweb code : 11024880

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
384 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw te Oordegem

In Oordegem, een deelgemeente van Lede bieden wij u deze instapklare halfopen bebouwing aan. De woning is volledig opgericht volgens het concept van circulair en modulair bouwen, hier is dus bij de opbouw rekening gehouden met duurzaamheid. Verder is de woning opgebouwd uit kwalitatieve materialen.

Binnenkomen doen we in de inkomhal met gastentoilet, deze geeft directe toegang tot de open keuken met leefruimte. De keuken is volledig ingericht, zo is er een vaatwasmachine, oven, microgolf en frigo voorzien. Achter de keuken bevindt er zich nog een berging, ideaal voor het stockeren van extra voorraad en hier bevinden zich ook de aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers, waarvan de master bedroom over een aparte dressing beschikt. Verder is er nog een badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche. Deze zijn volledig indeelbaar zoals men wenst door het industrieel modulair bouwen waardoor er geen dragende binnenmuren zijn in de woning.

Via de vaste trap gaan we naar de tweede verdieping waar er zich nog twee slaapkamers bevinden. Op deze verdieping bevindt zich ook de technische ruimte, deze kan dienen als extra berging.

Buiten is er nog een onderhoudsvriendelijke tuin en zijn er voldoende parkeerplaatsen voorzien. Zo is er plaats voor het parkeren van drie wagens.

De woning heeft nog tal van bijkomende troeven: zo liggen er reeds al 8 zonnepanelen op het dak, is er ventilatiesysteem C+ voorzie

Neem contact op