Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 158 vierkante meters

Immoweb code : 11025026
Immoweb code : 11025026

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
158 vierkante meters bewoonbare ruimte
364 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare nieuwbouwwoning te Oordegem

In Oordegem bieden wij u deze volledig instapklare nieuwbouwwoning aan. De woning is gelegen in een rustige straat, en beschikt over alle comfort die je nodig hebt. De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Binnenkomen doen we in de inkomhal met gastentoilet. Via de glazendeur komen we in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een frigo, vaatwasser en oven, naast de keuken is er nog een grote berging waar ook de aansluitingen voor een wasmachine en droogkast voorzien zijn, ideaal voor het opbergen van extra voorraad.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een ensuite badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Verder is er nog een aparte douchekamer voorzien.

Buiten is er een aangelegd terras, en een onderhoudsvriendelijke tuin waar er heel de dag door gezellig vertoeft kan worden. Ook aan parkeerplaats is er geen gebrek, naast de woning zijn er drie parkeerplaatsen voorzien.

Als extra troef liggen er zonnepanelen op de woning, en is de benedenverdieping voorzien van vloerverwarming.

Benieuwd naar deze parel? Aarzel niet om contact op te nemen met Kristof via [email protected] of 0474/764511

Neem contact op