Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 11316334
Immoweb code : 11316334

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
220 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met tuin gelegen aan het dorpsplein

Deze gesloten bebouwing gelegen te Oostakker, bevindt zich aan het vernieuwde dorpsplein in de directe nabijheid van openbaar vervoer, scholen, winkels en diverse, gezellige horecazaken. Mede dankzij haar centrale ligging en de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen biedt dit eigendom de ideale combinatie van modern wooncomfort en praktische bereikbaarheid.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een inkomhal met moderne tegelvloer, een handige bergruimte, die eveneens kan dienen als wasplaats, en een gastentoilet. Eens u het woongedeelte betreedt, ervaart u onmiddellijk het gevoel aan ruimte en de vele lichtinval. Naast een gezellige en knusse zithoek, bevindt zich de open en hedendaagse keuken met kookeiland. De ruime en lichtrijke leef- en eethoek biedt directe toegang tot het heraangelegde, zonnige terras en tuin. Als extra troef biedt het gelijkvloers nog een bureauruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer die voorzien is van inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Daarnaast leidt de nachthal u ook naar een eerste, ruime slaapkamer. Op het tweede verdiep bevinden zich twee extra slaapkamers die naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Bent u op zoek naar een energiezuinige, instapklare woonst? Dan is deze moderne gezinswoning met zonnige tuin zeker een bezoekje waard!

Huurkoop formule wordt eveneens aangeboden. Contacteer ons kantoor voor meer informatie hieromtrent.

Renovatieplicht: nee

Neem contact op