Huis te koop

2 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 10619480
Immoweb code : 10619480

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
134 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met zonnige tuin

Welkom in jouw nieuwe droomhuis, gelegen in een doodlopende en rustige straat aan de charmante Konterdam te Oostende! Deze instapklare woning biedt niet alleen rust en sereniteit, maar ook een uitstekende bereikbaarheid naar het levendige stadscentrum. Dankzij de nabijgelegen bushaltes en directe toegang tot het fietsnetwerk 'Groene 62' ben je altijd verbonden met alles wat de stad te bieden heeft.

Via de gang komen we in de lichtrijke woonkamer. Deze prachtige ruimte strekt zich praktisch uit van de eetkamer naar de gezellig ingerichte zithoek. Onlangs is de woonkamer nog voorzien van hoogwaardig laminaat, waardoor een warme en stijlvolle sfeer is gecreëerd. 

De aangrenzende keuken is een ware eyecatcher. Modern en hyperfunctioneel, uitgerust met een prachtig composieten werkblad met ingebouwde spoelbak, een geïntegreerde koelkast en vriezer, een vaatwasser en een gasfornuis. Deze keuken is geïnstalleerd door Dovy Keukens en zou Donald Muyle zo voor zichzelf kiezen. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de zonnige tuin, die al helemaal klaar is voor jouw eerste barbecue. Met weinig onderhoud zal deze tuin jouw eigen oase van ontspanning worden.

Er is nog een handige berging waar de volledige vernieuwde hoogrendementsketel van Vaillant geplaatst is en er ruimte is om je was- en droogmachine te plaatsen. 
De moderne badkamer is voorzien van een douche en een handige wastafel met opbergkast. 

Op de eerste verdieping wachten twee ruim...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op