Huis te koop

3 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 10766778
Immoweb code : 10766778

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
94 vierkante meters grond

Omschrijving

Architecturale parel met gunstig EPC in hartje Oostende!

Stadswoning op een prachtig en uitzonderlijke ligging in de Sint-Franciscusstraat te Oostende. Houdt u van een stadsleven waarbij shopping, heerlijk lokale detailzaken ontdekken, de Visserskaai af fietsen, genietend van een lekker maaltijd in een restaurant op het Wapenplein en een fikse strandwandeling aan de waterlijn, centraal staan? Bent u daarnaast fan van verplaatsingen via het openbaar vervoer? Dan is deze woning, nabij het centraal treinstation, ideaal voor u!

Royale architecturale rijwoning (bewoonbare opp: 237 m²) bestaande op het gelijkvloers over een ruime en volwaardige garage voorzien van een sectionaal poort. Verder op het gelijkvloers kan nog een polyvalente ruimte teruggevonden dat voor diverse doeleinden kan gebruiktworden. Imposante inkomhal met typerend glaswerk (Architect Molleman), ruime vestiare kast en afzonderlijke gastentoilet met afwasbakje. Mooie wenteltrap u leidende naar de eerste verdieping.

Het eerste verdiep werd afgewerkt met een warm volwaardig parket op de ondergrond. Uiterst lichtrijke woonkamer mededankzij de grote typerende glaspartijen (plafondhoogte). Het raamwerk zorgt ervoor dat u een prachtig openzicht geniet op de straat. Verderop kan de eetkamer teruggevonden worden dat op een plateau werd geplaatst. Uitgevende aan de achterzijde kan de hernieuwde en volwaardige leefkeuken teruggevonden worden voorzien van een inductiekookplaat, koelkast met diepvriesvakje, heteluchtoven en vaatwasser. Groot schuifraam leidende n

Neem contact op