Huis te koop

199000€ Oude prijs € 215.000

4 slaapkamers 203 vierkante meters

Immoweb code : 11269046
Immoweb code : 11269046

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
203 vierkante meters bewoonbare ruimte
156 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren hoekwoning in het hart van Mariakerke, Oostend…

Te renoveren hoekwoning in het hart van Mariakerke, Oostende!

Welkom bij deze unieke kans om jouw droomhuis te realiseren in het prachtige Mariakerke, gelegen op de hoek van de Violierenlaan en de Distellaan. Deze ruime hoekwoning wacht op jouw creatieve visie en biedt eindeloze mogelijkheden voor renovatie.

Op het gelijkvloers vind je een royale woonkamer met aangrenzende keuken, die met de juiste aanpassingen kan worden omgetoverd tot een ware eyecatcher. De aanwezigheid van een mooie voortuin, berging en garage voegt extra waarde toe aan deze woning, waardoor het de perfecte plek is om jouw ideeën tot leven te brengen.

Op de eerste verdieping is er ruimte voor maar liefst 4-5 slaapkamers, en de mogelijkheid voor een terras om te genieten van het prachtige uitzicht. Bovendien biedt de zeer ruime zolder nog meer potentieel voor uitbreiding of aanpassingen naar wens.

Hoewel deze woning een totaalrenovatie vereist, biedt het recht op aantrekkelijke subsidies, waardoor jouw renovatieproject financieel haalbaar wordt. Grijp deze kans om een uniek stukje Mariakerke te bezitten en maak van deze woning jouw perfecte thuis.

Mis deze kans niet om een huis te creëren dat jouw persoonlijke stempel draagt en alle comfort biedt die je zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is jouw kans om een uniek stukje Mariakerke te bemachtigen en het om te toveren tot jouw droomhuis!

Troeven
*Ideale Locatie: Gelegen in het charmante Mariakerke,…

Neem contact op