Huis te koop

449000€

5 slaapkamers 288 vierkante meters

Immoweb code : 11364429
Immoweb code : 11364429

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
288 vierkante meters bewoonbare ruimte
467 vierkante meters grond

Omschrijving

Uiterst ruime halfopen bebouwing met 5 slaapkamers te Maria…

Ontdek deze charmante halfopen woning gelegen aan de Mariakerkelaan in Oostende, te midden van een rustige residentiële buurt. Hier geniet u van de sereniteit van uw thuis, terwijl alle benodigde voorzieningen op fiets- en loopafstand liggen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met tal van opbergmogelijkheden en toegang tot de grote inpandige garage en aparte berging.

De leefruimte is royaal opgezet, met een aparte zithoek en eethoek, en is doordacht afgewerkt met strategisch geplaatste ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne keuken is een droom voor elke kookliefhebber, compleet met hoogwaardige inbouwapparatuur en een elegant kookeiland.

Op de eerste verdieping bevindt zich de indrukwekkende Master Bedroom met een stijlvolle inbouwdressing, evenals een veelzijdige ruimte die dienst kan doen als kantoor, hobbyruimte of extra slaapkamer. Een tweede volwaardige slaapkamer en een complete badkamer completeren deze verdieping.

De tweede verdieping herbergt nog twee ruime slaapkamers met toegang tot het terras, samen met een royale zolder die extra opslagruimte biedt.

Een idyllische tuin, met een perfect onderhouden gazon, omheining en tuinhuis, vormt de kers op de taart. Het grote schuifraam verbindt de leefruimte naadloos met de buitenruimte.

Deze woning biedt niet alleen veel ruimte, maar is ook direct klaar om in te trekken, met alle troeven van een rustige, residentiële omgeving.

Neem contact op