Huis te koop

439000€

6 slaapkamers 285 vierkante meters

Immoweb code : 11394638
Immoweb code : 11394638

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
285 vierkante meters bewoonbare ruimte
234 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom bestaande uit 4 vergunde entiteiten (te r…

Bent u op zoek naar een unieke investeringskans in het centrum van Oostende? Deze opbrengsteigendom met vier vergunde entiteiten biedt een uitstekende mogelijkheid voor zowel beginnende als ervaren investeerders of voor eigen bewoning. Gelegen op een toplocatie, biedt dit historische pand tal van mogelijkheden voor huurders en eigenaren.

Kenmerken:

• Uitstekende Locatie: Gelegen in het hart van Oostende, op wandelafstand van winkels, restaurants, en het strand. Deze centrale ligging garandeert een constante vraag naar huurwoningen.

• Vier vergunde Entiteiten: Het gebouw bestaat uit vier afzonderlijke, efficiënt ingedeelde wooneenheden, elk met heel wat authentieke elementen en potentieel voor een aantrekkelijke huurprijs. Dit zorgt voor aangename, lichtrijke woonruimtes en een stabiele en gediversifieerde inkomstenstroom. Grote, droge kelder met ruimte voor privé berging en/of fietsen.

• Buitengebieden: De eigendom beschikt als één van de weinige in deze straat over een ruime tuin en 1 of 2 terrassen per appartement, waardoor de bewoners kunnen genieten van buitenruimte in de stad.

• Renovatiepotentieel: Hoewel het pand te renoveren is, biedt dit gebouw in goede staat een geweldige kans om de eenheden met een relatief beperkt budget naar moderne standaarden te upgraden en de huurwaarde te verhogen.

• Veelzijdigheid: De entiteiten kunnen afzonderlijk verhuurd of samengevoegd worden tot duplex appartementen of omgevormd tot woning voor vrij beroep of een eengezinswonin…

Neem contact op