Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11412928
Immoweb code : 11412928

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
137 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde rijwoning te koop in Oostende: guns...

Deze prachtig gerenoveerde rijwoning te koop in Oostende is gelegen in een rustige straat te Mariakerke, vlakbij het strand, scholen, natuur en winkels. Door zijn ideale ligging is deze woning zowel geschikt voor eigen bewoning alsook als 2e verblijf of voor vakantieverhuur. Dit huis heeft meerdere troeven achter de hand: een gunstig EPC (future proof), 3 – 4 slaapkamers, 2 badkamers, een unieke buitenruimte, een mooie afwerking en een groot bewoonbaar oppervlakte.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo

Via de ruime inkomhall betreedt u de woning, in het tweede deel van de inkomhall, heeft u plaats om uw fietsen weg te stallen. De woonkamer is huge en zeer lichtrijk, er is plaats voor een ruime zithoek en een grote eetplaats. De hoge plafonds zorgen voor een unieke beleving en geven extra cachet aan de woonkamer. De living gaat naadloos over in de enorme leefkeuken.

Deze is uitgerust met een groot eeteiland en voorzien van alle moderne toestellen. Vanuit de leefkeuken heb je een mooi zicht op de idyllische buitenruimte. Dit zorgt ervoor dat alle essentiële leefruimtes mooi met elkaar in verbinding staan. De buitenruimte is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te onderhouden.

Op de eerste verdieping is er de master bedroom met uitzonderlijk ruime ensuite badkamer (met losstaand bad en ruime inloopdouche). Opnieuw kunt u hier genieten van een uitzonderlijk hoog niveau aan lichtinval en hoge plafonds. Door zijn groot oppe...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op