Huis te koop

489500€

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 11172077
Immoweb code : 11172077

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen OB op 6a met 4 SLK, garage en tuin

- VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG -

Rustig gelegen in een doodlopende straat vinden we deze instapklare woning op een perceel van 6a. De ligging is uitermate gunstig door het plaatselijk verkeer en de goede verbinding tot grotere invalswegen, winkels, scholen, ...

De vrijstaande woning heeft een gevelbreedte van 11m en een bew. opp. van 215m². De vele glaspartijen zorgen niet alleen voor een baken van licht, ze laten je ook genieten van de groene tuin met aanpalend terras!

Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal met vide en gastentoilet, een ruime leefruimte met hout-/gashaard, een geïnstalleerde keuken met buitendeur en zicht op de tuin, een was-/bergplaats en een inpandige garage met plaats voor 1 auto.

Op de 1e VD vinden we 4 aangename SLK's, een ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en een apart toilet.

Verder een praktische stockagezolder, droge kelder en 2 parkeerplaatsen op de oprit.

Achteraan is het genieten van de mooie tuin met tuinhuis, overdekte zithoek en zicht op groen! De oriëntatie is bovendien top (Z)!

Extra troeven zijn ongetwijfeld de solide structuur (betonnen gewelven), het gunstige EPC, CV op aardgas, 16 zonnepanelen (met groenestroomcertificaten), zonneboiler met 3 panelen, regenwaterrecuperatie en een waterverzachter.

Overtuigd?
Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op