Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11311502
Immoweb code : 11311502

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
406 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 26/08/2024

Omschrijving

Instapklare woning met zonnige tuin en EPC-label A

Ontdek de charme van landelijk wonen in het pittoreske Gijzenzele. Deze halfopen bebouwing is strategisch gelegen met soepele verbindingen naar Gent en Brussel.

Betreed uw toekomstige thuis via de inkom die leidt naar een harmonieuze leefruimte badend in natuurlijk licht, mede dankzij de slim geplaatste lichtkoepels. De open keuken biedt uitzicht op de idyllische, zuid-geörienteerde tuin van 330 m². Deze oase van rust is volledig omheind, waardoor privacy gegarandeerd is. Tevens zorgt de automatische zonnetent voor gezellige dagen op het ruime terras.

De praktische indeling gaat verder met een inpandige garage, die uitgerust is met een automatische poort en een nette opstelling voor uw wasapparatuur.

De eerste verdieping onthult de ruime master bedroom, gevolgd door een elegante badkamer met een dubbele wastafel, ligbad en aparte douche.

Op de tweede verdieping vindt u twee bijkomende slaapkamers, momenteel ingericht voor de jongste bewoners.

Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn gegarandeerd met recent geïnstalleerde zonnepanelen, bekroond met een EPC-label A - een belofte voor jaren van zorgeloos woonplezier.

Deze prachtige woning nodigt u uit voor een kijkweekend op 27 en 28 april. Voor meer informatie of om uw persoonlijke afspraak te plannen, kunt u contact opnemen via [email protected].

Neem contact op