Huis te koop

* 499000€

5 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11347931
Immoweb code : 11347931
*exclusief belastingen

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
421 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime woning nieuwbouw met garage en prachtig zi…

De woning is gelegen in het centrum van Balegem nabij handelszaken, scholen, supermarkten en openbaar vervoer en vlakbij de N42 dat in verbinding staat met verschillende invalswegen.
Deze BEN-woning wordt opgesplitst verkocht, hierdoor is er geen BTW te betalen op het volledige bedrag. De vraagprijs wordt opgesplitst in een constructiewaarde van €330.600,00 en een grondwaarde van €168.400,00. Waardoor er op de constructie enkel 21% BTW dient te betaald worden en op de grond enkel 3 of 12 % registratierechten.
De woningen worden met kwalitatieve en hoogstaande materialen afgewerkt.
De gelijkvloerse verdieping beschikt over een ruime inkomhal, toilet, lichtrijke leefruimte met open keuken dat in verbinding staat met de praktische berging/technische ruimte en inpandige garage. De eerste verdieping is voorzien van 4 volwaardige slaapkamers, waarvan de master bedroom een dressing heeft. Er is een volledig uitgeruste badkamer met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Hier is alsook een apart toilet voorzien. Op de tweede verdieping vindt u een grote ingerichte zolderkamer terug. Deze is te bereiken via een vaste trap, bestaat uit de 2 delen en is een 5e slaapkamer. Alle leidingen zijn doorgetrokken tot het tweede verdiep, hier kan dus ook nog een tweede badkamer gecreëerd worden.
De woning heeft een tuin met een afgescheiden privéterras en is voorzien van een warmtepomp met zonnepanelen.
De woningen worden op plan verkocht, waardoor u nog ruimschoots kan meebeslissen in bepa…

Neem contact op