Huis te koop

3 slaapkamers

Immoweb code : 10721538
Immoweb code : 10721538

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
560 vierkante meters grond

Omschrijving

Aangename gezinswoning in doodlopende straat

Zojuist verkocht!

Wenst u ook vlot te verkopen? Contacteer ons en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek: 050 82 37 71


Deze aangename gezinswoning vinden we terug in de wijk Nieuwenhove. Een topligging voor wie nabij het centrum van Oostkamp wil wonen maar ook nabij het bos, openbaar vervoer, diverse fiets- en wandelpaden wil wonen alsook wil genieten van een vlotte aansluiting op diverse belangrijke invals- en verbindingswegen.

De woning, opgericht in 1974, is goed onderhouden en onderging in de loop der jaren diverse aanpassingen (o.a. vernieuwen van ramen en deuren, elektrische poort geplaatst, zonnepanelen geplaatst, schilderwerk buitengevel vernieuwd, elektrisch bedienbare zonneluifel geplaatst, dakbekleding vervangen, …). Bij het huis hoort een goed georiënteerde tuin met gezellig zonneterras, oprit voor meerdere wagens en een ruim bijgebouw dienstig als garage / bergplaats. Dankzij z’n ligging op het einde van de straat geniet u tevens van extra privacy en een mooi groen uitzicht.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met eet- en zithoek uitgevend op de achtertuin en het terras, ingerichte leefkeuken met aansluitend een proviandberging, nachthal, ruime wasplaats annex berging (voorheen dienstig als inpandige garage), drie slaapkamers, badkamer.

Eerste verdieping: zeer ruime zolderverdieping toegankelijk via vaste trap, ingedeeld in diverse hobbyruimtes.

Het perceel is rondom afgesloten door hagen en twee toe

Neem contact op