Huis te koop

549000€

Immoweb code : 11313662
Immoweb code : 11313662

Overzicht

2610 vierkante meters grond

Omschrijving

De Sashoeve

Ontdek de charme van het Brugse Ommeland in deze karaktervolle langgevelhoeve met bijgebouwen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1740 voor de woning en 1840 voor het bakhuis, ademt deze eigendom historie en authenticiteit uit.

De opties zijn eindeloos dankzij de herbestemmingsmogelijkheden die de Sashoeve biedt. Maak een afspraak en ontdek zelf de potentie die deze hoeve te bieden heeft. Gelegen in het betoverende landschap van Oostkerke, is deze hoeve de perfecte uitvalsbasis voor ontspannende wandelingen en verkwikkende fietstochten naar Damme, Knokke ,Brugge, etc.

Binnenin de woning geniet u een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte velden. Met bijgebouwen van respectievelijk 105 m², 85 m² en 69m², biedt deze eigendom een scala aan mogelijkheden, van het houden van dieren tot opslagfaciliteiten en meer.

Geniet bovendien van het voordeel van renovatie tegen een verlaagd BTW-tarief van 6%. Grijp deze kans om uw droom(huis) te realiseren in een omgeving doordrenkt van geschiedenis en schoonheid.

Neem contact op