Huis te koop

Richtprijs 675000€

3 slaapkamers 282 vierkante meters

Immoweb code : 11264452
Immoweb code : 11264452

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
282 vierkante meters bewoonbare ruimte
716 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige herenwoning met 3 slpks op 716m² in Oostrozebeke.

Prijs bespreekbaar! 

Prachtige herenwoning met 3 slaapkamers op 716m² in Oostrozebeke!

Ligging: centrumligging in Oostrozebeke, nabij bakker, slager, winkels, school, park,... 

Indeling:
Gelijkvloers: riante inkomhal met apart toilet, ingemaakte vestiairekast en schoenenkast. Vanuit de inkom hebben we toegang tot de woonkamer van 4,3m x 9m met een gezellige houtkachel. Daarnaast bevindt zich de keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven, dubbele spoelbak en vaatwasmachine. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de kelder (21m²). Op het gelijkvloers bevindt zich een polyvalente ruimte/ bureel van maar liefst 34m². Dezeruimte is rechtstreeks toegankelijk van buiten waardoor het ideaal kan dienen voor iemand die een praktijkruimte nodig heeft of die zelfstandig is. 

Eerste verdiep: Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de 3 slaapkamers van resp. 15m², 15m² en 22m². Op dit verdiep bevindt zich ook de badkamer (15m²) ingericht met een ligbad, douche, enkelvoudig lavabomeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er ook een zolderruimte van 14m². 

Tweede verdiep: De tweede zolder is via een vaste trap bereikbaar en kan perfect ingericht worden tot een vierde slaapkamer! 

Buitenomgeving: Naast de woning is er een grote carport van 4,3m x 6,5m alsook een overdekt terras van 3m x 6m met zicht op het verwarmd zwembad. Er

Neem contact op