Huis te koop

370000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11282506
Immoweb code : 11282506

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers

Kom binnen in deze mooie en degelijke halfopen bebouwing, en ontdek hoeveel ruimte jou deze woning te bieden heeft! Dit huis werd gebouwd in 1965, en doorheen de jaren uitgebreid, waardoor er nog extra bewoonbare oppervlakte werd gecreëerd.
Via de inkomhal wandel je de leefruimte binnen, waar je kan genieten van zicht op de tuin. De gaskachel in het salon maakt deze ruimte extra gezellig tijdens de koude wintermaanden. De keuken grenst aan de leefruimte, en geeft toegang tot de veranda, gebouwd in 2007. De beglazing van deze veranda bestaat uit superisolerend gewapend glas.
De tuin is ideaal georiënteerd: vollop op het zuiden. Geen achterburen, geen inkijk, waardoor je achteraan kan genieten van een open en groen zicht.
Op deze verdieping kan je ook nog een apart toilet terugvinden.
Ondergronds bevindt zich nog een volwaardige verdieping, waar achteraan nog woonruimte extra werd gecreëerd, met een doucheruimte. Dit biedt mogelijkheden voor wie op zoek is naar een zorgwoning.
Jouw auto kan je langs achter in de garage parkeren. Maar ook naast en rechts vooraan is er parkeergelegenheid voorzien.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers (18m2 en 16m2), een extra kamer (6,5m2) en de badkamer (uitgerust met ligbad, lavabo en toilet).
De zolder kan je bereiken met een uitschuifbare trap, en biedt nog veel mogelijkheden. De zoldervloer werd grotendeels geïsoleerd, net als een deel van het hellend dak.
Overal is er dubbele beglazing met PVC raamwerk en rolluiken, de

Neem contact op