Villa te koop

3 slaapkamers 378 vierkante meters

Immoweb code : 9225182
Immoweb code : 9225182

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
378 vierkante meters bewoonbare ruimte
3234 vierkante meters grond

Omschrijving

Eigentijdse stijlvolle villa op 32 are

Deze stijlvolle villa bevindt zich op de grens van Opwijk, Merchtem met Asse. Ondanks het groene kader bevinden scholen, openbaar vervoer en winkels zich in de directe nabijheid. Zowel de aansluiting met de A12 (Meise) als de aansluiting met de Ring (Wemmel) zijn beide op zo’n 10 à 12 km.
Dit vastgoed met bouwjaar 2000, bevindt zich op een terrein van 3234m² met een mooi aangelegde voortuin en een schitterende parkachtige achtertuin.
Deze imposante villa heeft een exceptionele beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort. Deze moderne villa combineert een overvloed aan licht, glaspartijen en open binnenruimtes met een optimale isolatie en energie-efficiëntie. Opvallend is de zeer gesloten voor- en zijgevel die in fel contrast staan met de open achtergevel met grote glaspartijen. De twee delen van het gebouw zijn uiterst functioneel en esthetisch met elkaar verbonden. De woning is perfect geschikt voor het uitoefenen van een vrij of zelfstandig beroep. Een professioneel gedeelte met wachtkamer, consultatieruimte, bureau- of praktijkruimte, kan perfect afgescheiden worden van de privé-woonruimtes.
De totale woonoppervlakte bedraagt zo’n 380m² verspreid over de verschillende leef- en woonkamers, en is aldus de ideale woning voor mensen die graag ruim wonen.
Bij het ontwerp van deze stijlvolle woning werd de klemtoon gelegd op wooncomfort en gezelligheid. Enkel de beste materialen werden gebruikt. Alle comfort- en nutsvoorzieningen werden vakkundi

Neem contact op