Huis te koop

* 311465€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10491812
Immoweb code : 10491812
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
126 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk wonen in Oud-Turnhout

Het nieuwbouwproject Iduna wordt gerealiseerd in een nieuwe verkaveling te Oud-Turnhout. Aan de doodlopende wegen Klokbekererf, Semersstraat en Veldbraakstraat zal RDK 32 woningen en 36 appartementen realiseren.
Wat dit project uniek maakt, is de mooie ligging aan de westzijde van Oosthoven. Dit project grenst hier immers aan velden die gelegen zijn in landbouwgebied. Hierdoor bent u er zeker van dat u ook in de toekomst in een groene omgeving zult blijven wonen. De mooie landelijke omgeving is met het project verweven dankzij doodlopende straatjes die een doorkijk bieden naar de aanpalende velden. In het project zelf komt een speel- en wandelzone die tussen de woningen en de appartementen ligt als groene buffer.Aan de oostelijke zijde grenst dit nieuwbouwproject aan de woonkern van Oosthoven. Hier vindt u alle nodige winkels zoals een bakker, beenhouwer en apotheker vlak bij de deur.
In een eerste fase zal RDK in dit nieuwbouwproject twintig woningen realiseren. Deze woningen bestaan uit vijf groepjes van telkens vier geschakelde woningen.
Woonkwaliteit kreeg veel aandacht bij het ontwerpen van deze woningen. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. De leefruimtes staan in direct contact met de achtertuin. Op de eerste verdieping vindt u telkens drie slaapkamers en een mooie badkamer. Bovendien is er een vaste trap voorzien naar de zolder. U kunt hier later nog een gezellige hobbyruimte of een extra slaapkamer creëre

Dit pand maakt deel uit van het project Iduna

Neem contact op