Huis te koop

287000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11199032
Immoweb code : 11199032

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
855 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen gezinswoning met 3 slaapkamers, tuin en aanhor

Deze woning is voorzien van een centrale inkomhal, een leefruimte, een keuken met aansluitend een droge kelder, een veranda, een badkamer met apart toilet, een berging en stal. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een zolder die nog naar eigen wens kan worden ingericht. Buiten geniet de woning van een gezellige tuin.
Deze gezinswoning is gelegen op de baan naar Ravels nabij het dorpscentrum van Oosthoven (Oud-Turnhout).
We betreden deze woning via een centrale inkomhal met trap, die toegang verleend tot de leefruimte en keuken. De leefruimte is opgedeeld in een zithoek en eethoek, en geniet dankzij de glaspartijen van een mooie lichtinval. Via de eethoek bereiken we de keuken, welke geïnstalleerd is met dampkap, spoelbak en kastruimte. Aansluitend de keuken treffen we een gezellige veranda en een badkamer met apart toilet. In de badkamer is de aansluiting voorzien voor de wasmachine en droogkast. Verder treffen we achteraan de woning een bergplaats en stal.

Via de trap in de inkomhal komen we op de nachthal van de eerste verdieping. Deze biedt toegang tot de drie slaapkamers, elk variërend in oppervlakte. Via een vaste trap is de zolder te bereiken. De zolder doet momenteel dienst als bergruimte, maar werd voorzien van een raam en kan nog volledig naar eigen wens worden ingericht.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op