Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11259400
Immoweb code : 11259400

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
403 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige, hoog afgewerkte gezinswoning

Deze energiezuinige gezinswoning bevindt zich in een doodlopende straat, centraal gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij het centrum van Oud-Turnhout.

VERKOCHT ONDER VOORWAARDE VAN LENING

Deze ruime woning is afgewerkt in 2016 met hoogwaardige materialen en voorzien van hedendaags comfort. Ze beschikt over een geothermische warmtepomp met koelfunctie waardoor de woning ook op warme zomerdagen fris gehouden kan worden. De woning beschikt over een ventilatiesysteem type D en is uitgerust met zonnepanelen, wat resulteert in een E-peil van 3 en een zeer gunstig EPC (4.74kWh/m²).

Via de voordeur komt u in de inkomhal met trap naar boven en toegang tot de woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken heeft u een prachtig zicht op de tuin. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een praktisch ingerichte bergruimte/wasplaats. Hier bevindt zich ook de toegang naar de kelder, toilet en achterdeur.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing, een badkamer met inloopdouche en bad en een apart toilet.
Op de tweede verdieping bevinden zich opnieuw twee ruime slaapkamers, toilet en een technische ruimte.
De woning is volledig onderkelderd, met technische gedeelte en twee grote ruimtes die veel opbergruimte bieden.

De volledig omheinde tuin met poort is zuid-west georiënteerd en beschikt over één tuinhuis (13m²) en twee terrassen: één direct aan het huis en één naast het tuinhuis, voorzien van elektrische overkapping.

Neem contact op