Huis te koop

365000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11293335
Immoweb code : 11293335

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinig licht huis met 3 slaapkamers

Deze lichtrijke woning is instapklaar, heeft 3 slaapkamers en is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van scholen en winkels. Er is een tuin met handige achteringang via een achterliggende servitudeweg, geen gedoe met vuilbakken en fietsen! EPC-label A!
Je komt binnen via de inkomhal die direct toegang geeft tot de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van rolluiken vooraan en een airco-unit die zowel kan koelen, als verwarmen. De eetruimte en keuken sluiten hierop aan. Door een koepel en grote raampartijen achteraan de woning, is er veel natuurlijke lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog de garage en een gastentoilet. In de garage vind je een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping is een erg ruime ouderslaapkamer, 2 kinderkamers met handmatige rolluiken, een bureauruimte en een ruime nieuwe badkamer. In alle slaapkamers werden airco-units voorzien. Via een uittrekbare trap in de nachthal is de geïsoleerde zolderruimte bereikbaar.
Bijna alle ramen zijn voorzien van vliegenramen en alle ramen beschikken over dubbelle beglazing. De woning werd voorzien van 12 zonnepanelen en batterij.
In de mooi afgesloten tuin vind je ook een geïsoleerd tuinhuis waar je netjes al je tuinspullen kan opbergen. Ook is hier aansluiting voor wasmachine en droogkast. Je kan er dus voor kiezen om deze in de garage of hier te plaatsen. Aan de zijkant van de woning is er ook nog een handige opbergplaats voor bv. fietsen voorzien.

GEEN MAKELAARS!

Neem contact op