Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 156 vierkante meters

Immoweb code : 11330532
Immoweb code : 11330532

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
156 vierkante meters bewoonbare ruimte
300 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen woning met 3 slaapkamers en tuin

Rustig gelegen te renoveren gezinswoning op een perceel van 300m2 met 3 slaapkamers.
Halfopen bebouwing met ruime, ‘aanpandige’ garage met elektrische poort en toilet. Grote, zuidgerichte tuin van 150 m2 met tuinhuis nabij het centrum van Oud-Turnhout.

Ligging: gunstige, rustige ligging nabij de dorpskern van Oud-Turnhout. Scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand!

Indeling: kruipkelder. +0: inkomhal – ruime leefruimte – keuken – veranda - garage -tuin.
+1: twee slaapkamers - badkamer.
+2: vaste trap naar de zolder ingericht als ruime derde slaapkamer + kleine bergruimte onder het dak.

via de aparte inkomhal komen we binnen in een ruime inkomhal. Via de eerste deur kom je in de ruime, lichtrijke woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van een elektrisch te bedienen rolluik. Via de tweede deur kom je in de keuken. Via de keuken bereik je de ruime veranda met rechtstreekse toegang tot de tuin die ervoor zorgt dat de ruimte baadt in natuurlijk licht. De garage is ook rechtstreeks te bereiken via de veranda en beschikt overigens over aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping hebben we twee ruime slaapkamers en de badkamer met bad en douchemogelijkheid. Op de tweede verdieping hebben we de ruime zolder die als derde slaapkamer is ingericht te bereiken via een vaste trap. Op zolder is ook een bergruimte. Tot slot kan u in de tuin van 's middags tot 's avonds van het zonnetje genieten
https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Neem contact op