Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 273 vierkante meters

Immoweb code : 11378745
Immoweb code : 11378745

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
273 vierkante meters bewoonbare ruimte
391 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime energiezuinige woning, 4-5 slaapkamers, rustig gelegen

Energiezuinige gezinswoning met 4 (slaap)kamers. Mogelijkheid om een 5e (slaap)kamer te creëren. Bouwjaar 2014. Alle ramen zijn voorzien van driedubbele beglazing. De woning is gelegen in een doodlopende en kindvriendelijke straat.

Via de voordeur komt u in de inkomhal met trap naar boven en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een ingemaakt TV-meubel. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich een bureau met ingemaakte kasten. Via de woonkamer komt u in de ruime keuken met zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een koele berging (5m²). Via de keuken komt u in de inkomhal met ingemaakte schoenenkast. Hier bevindt zich ook de toegang tot de achterdeur, toilet en wasplaats. De wasplaats is voorzien van ingemaakte kasten en een ruime inloopdouche. Alle (grote) ramen zijn voorzien van elektrisch bediende rolluiken.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan één met dressing, een badkamer met bad en dubbele lavabo, een extra berging/ dressing en een apart toilet. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.
Op de tweede verdieping bevindt zich een technische ruimte met zonneboiler en een ruime kamer die kan dienen als een 4e en mogelijk ook 5e slaapkamer.

De volledige omheinde tuin is noord-oost georiënteerd en beschikt over een geïsoleerd tuinhuis (33m²) en twee terrassen; één direct aan het huis en één achterin de tuin. Aanpalend aan de woning bevindt zich een garage die nu dienst doet als carport.

Neem contact op