Huis te koop

535000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11323216
Immoweb code : 11323216

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
513 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning te koop in Oudenaarde!

Welkom in deze prachtige nieuwbouwwoning in Mullem (Oudenaarde), waar modern comfort en landelijke charme samenkomen. Deze halfopen bebouwing biedt een unieke kans om te genieten van hedendaags wonen te midden van idyllische landelijke zichten. Met een EPC label A voldoet de woning reeds aan de energienormen van 2050.

Technisch heeft de woning volgende aspecten: warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D, hoogrendementsbeglazing, een regenwaterput van 10.000 liter en meer dan genoeg isolatie om te voldoen aan de normen van vandaag en morgen.

De indeling van de woning is als volgt. Via de inkomhal, met gastentoilet, betreden we de woonkamer waar de hoeveelheid natuurlijk licht direct in het oog springt. Grenzend aan de woonkamer is er de volledig uitgeruste en open keuken van waaruit u geniet van de tuin en de prachtige verzichten. Naast de keuken bevindt er zich nog een berging.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met grote dressing. Er is ook nog de badkamer, voorzien van ligbad en inloopdouche, en 2 handige bergingen.
Tot slot is het zalig vertoeven in de tuin. Buiten nodigt de tuin uit tot ontspanning en gezelligheid, terwijl u geniet van de landelijke omgeving.

De woning wordt verkocht onder het stelsel van registratierechten.

Mis deze kans niet en plan snel uw bezoek in. Ruben: 0479/60.36.94

Troeven
*EPC label A
*Hoogwaardige afwerking
*Nieuwbouw
*Prachtig uitzicht


1) Stedenbouwkundige bestemming

Wg: Woongebied
Wche: Woongebied met…

Neem contact op